Asigurări în Germania

Cu toţii suntem conştienţi de necesitatea unei asigurări medicale, însă când vrem să încheiem un contract de asigurare ne confruntăm cu multe întrebări la care nu ştim răspunsul, cum ar fi: la care companie de asigurări să apelez? Ce tip de asigurare îmi corespunde necesităţilor? Care este valoarea unei asigurări medicale? Cum pot economisi bani printr-o asigurare?
Răspunsul la toate aceste întrebări şi mai mult îl găsiţi la noi -> Asigurări

3 comentarii

Din categoria Asigurari private de sanatate

3 răspunsuri la „Asigurări în Germania

  1. ionica

    Buna ziua din intämplare si din dorinta de a mai economisi cätiva banuti am aflat de site Dvs.Sunt cu Gewerbe aici de 4 ani si in privinta asigurari de sänätate consider cä dau mult prea multii € acum profitänd de sfirsit de an caut si eu o FIRMÄ de asiguräri care este mai ieftinä si la care sä fiu la fel de bine asigurat, nu vreau sä platesc putin dar vreau sä am o asigurare care acoperä toate costurile cu sau Ohne SB am 37 ani si 2 copii sub asigurarea mea astept ofertele Dvs

    • Buna ziua,
      ca sa va pot face o oferta buna pentru Dvs. si pentru copii Dvs. am nevoie de mai multe informatii. Spre exemplu unde sunteti asigurat in momentul de fata, meseria Dvs. sau daca au existat boli inainte. Din pacate am pierdut sfarsitul de an pentru moment, insa va pot calcula o oferta pentru sfarsitul anului 2012. Cel mai bine ar fi sa ma contactati telefonic pe numarul de pe site(015205187808) sa discutam mai multe detalii.

  2. Pingback: Asigurări | Asigurări

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s